Hanneke
van Veen

Even voorstellen...

Meer weten over sparen?

Op basis van dit weblog verscheen een boek:
Het kan alleen maar beter worden & andere opbeurende verhalen
Via deze website te bestellen, zonder verzendkosten.
KLIK HIER

Archief 2006, week 30

23 juli 2006

AVROs Nachtdienst

Vanochtend ging de wekker al om half vier. Snel opstaan, wassen, aankleden en met een gehuurde auto naar het Mediapark te Hilversum. Gelukkig konden we in de buurt bij familie overnachten, want anders hadden we helemaal niet meer naar bed hoeven te gaan de avond van te voren.

Rob en ik waren uitgenodigd bij Avros Nachtdienst, een twee uur durend programma tussen 5 en 7 uur s ochtends. De tijd is grotendeels aan een interview opgegaan en aan het beantwoorden van vragen van luisteraars. Het ging dit keer o.a. over onze activiteiten na de periode dat we als Vrekkenechtpaar bekend stonden (1992 tot 2002), maar ook die periode zelf kwam (weer eens voor de zoveelste keer) aan bod. Daar konden we niet omheen.

Ook was er het nodige te vertellen over onze laatste boeken (het boek Netwerken werkt van Rob en Het kan alleen maar beter worden van mij. Er is vrij uitvoerig ingegaan op de inhoud uit die boeken.

Het interview (of een gedeelte ervan) is te beluisteren via deze link. Je hebt er RealPlayer voor nodig (gratis). Het stuk van ons begint op stand: 4:00:00.