Hanneke
van Veen

Even voorstellen...

Meer weten over sparen?

Op basis van dit weblog verscheen een boek:
Het kan alleen maar beter worden & andere opbeurende verhalen
Via deze website te bestellen, zonder verzendkosten.
KLIK HIER

Archief 2005, week 46

16 november 2005

Het kan alleen maar beter worden

Deze week komt mijn nieuwe boek uit. Het ligt volgende week in de boekwinkel of is daar te bestellen. Daar ben ik trots op, maar ik vind het ook een beetje griezelig. Het is autobiografisch, dus alle verhalen gaan over eigen ervaringen.

Al eerder schreef ik boeken (samen met Rob of Dimitri) en die hebben stuk voor stuk redelijk tot goed gelopen, soms zelfs acht drukken. Maar dit boek scheef ik alleen en gaat over mn eigen leven, ouderlijk gezin, relaties, werkervaringen, wonen in een commune etc. Dat is toch heel privé, en voelt kwetsbaar.

Het boek bestaat uit precies honderd verhalen en is voor een aanzienlijk deel gebaseerd op dit weblog, maar er staat

ook een flink aantal nieuwe verhalen in, onder andere over mijn jeugd.
Schrijven voor een weblog is goed bevallen. Ik begon er februari 2004 mee. Soms schreef ik wel drie verhalen per week, later wat minder. Bij Rob, die de teksten corrigeert en het technische gedeelte verzorgt, ontstond het idee om er een boek van te maken en een uitgever te zoeken. Na wat tegenstribbelen ging ik akkoord. De uitgever is Chris ten Cate van Van Gennep in Amsterdam, die gelijk enthousiast was toen we hem wat teksten lieten zien. Maar nu is het dan echt zover, het is een boek geworden en dat is wat anders dan een weblog, tastbaarder.

Als u het boek thuisgestuurd wilt krijgen, kan dat via deze site, zonder dat extra verzendkosten in rekening worden gebracht. Bestel hier het boek!

Het kan alleen maar beter worden en andere opbeurende verhalen
Hanneke van Veen
Uitgeverij Van Gennep Amsterdam, paperback, 216 blz.
Prijs in de boekhandel € 16
ISBN 90 5515 654 X