Hanneke
van Veen

Even voorstellen...

Meer weten over sparen?

Op basis van dit weblog verscheen een boek:
Het kan alleen maar beter worden & andere opbeurende verhalen
Via deze website te bestellen, zonder verzendkosten.
KLIK HIER

Archief 2005, week 32

14 augustus 2005

Het kan alleen maar beter worden

Al geruime tijd ontvangen abonnees op dit weblog minder vaak bericht dat er weer een nieuw verhaal op staat. Dat komt omdat ik hard werk aan een boek. De deadline voor het inleveren van het manuscript is 1 september aanstaande, en de laatste loodjes…

De titel van het boek is: Het kan alleen maar beter worden, en andere opbeurende verhalen. Uitgever is Van Gennep in Amsterdam en het boek verschijnt in het najaar (ISBN 90 5515 654x). Het is een paperback, kost € 13,50 en telt 224 bladzijden.
Het grootste deel van de verhalen is ontleend aan mijn weblog, maar er staan ook nooit eerder gepubliceerde autobiografische verhalen in. Die gaan over mijn kindertijd, puberteit, leven in een commune, etc.
Ruim voordat het boek in de boekwinkel ligt zal ik jullie/u verder op de hoogte brengen. Nog even geduld.

Rob en ik zijn er druk mee, want hij geeft commentaar op alle teksten, corrigeert en heeft ook gezorgd voor de contacten met de uitgever. Hij was vorig jaar degene die mij enthousiast maakte om dit weblog te beginnen. Hij verzorgt het technische werk, vormgeving, online zetten etc.
Toen ik op een bepaald moment zon tachtig verhalen had geschreven, merkte hij op dat het ondertussen een boek was geworden. Daar voelde ik niet zo voor, want ik zag op tegen dat gedoe met uitgevers. Rob bood aan dat allemaal te regelen en zo is het gegaan. Rob is dus, wat het schrijven betreft, mijn manager, corrector, eindredacteur, criticus en grootste fan. Als ik een verhaal schrijf dan kan ik het met een gerust hart aan hem geven, want: het kan alleen maar beter worden ;-)

Denk nu niet dat Rob alleen met mijn weblog en boek bezig is. Het afgelopen jaar schreef hij zelf ook een boek dat al aan de derde druk toe is. Het heet Netwerken werkt, op weg naar de baan die je wilt. Zie: www.netwerkenwerkt.nl.
Maar er is meer te melden: Rob is ook een eigen weblog begonnen (hij was natuurlijk een beetje jaloers). Nu ben ik wel gedwongen dat geregeld te bekijken, omdat andere mensen mij soms aanspreken op de inhoud. Zij weten dan bijvoorbeeld beter wat Rob gedroomd heeft de vorige nachten en dat maakt toch een rare indruk ;-). Zie:  www.robvaneeden.nl